Zhongqing Net Review: Convergentie van Zhi Zhi, transformeer de echte brandwonden in harde trucs

Zhongqing Net Review: Convergentie van Zhi Zhi, transformeer de echte brandwonden in harde trucs

  Premier Minister Li Keqiang, voorgeschreven op 18 februari, voorgezeten over de uitvoerende vergadering van de Raad van de Raad, luisterend naar het verslag van de nationale twee sessies van de nationale tweede sessie, die het verzamelen van mensen die het werk van de overheid bevorderen en de economische samenleving duurzame en gezonde ontwikkeling bevorderen, .

  "Maar het is moeilijker om moediger te zijn, maar als je dat bent, is het kostbaar."

In de extreem buitengewone 2020 hebben we geconfronteerd met een ernstige en gecompliceerde internationale situatie, en de moeizame binnenlandse hervorming en ontwikkelingstabiliteitstaken, met name de ernstige impact van New Crown Pneumonia-epidemie, en de centrale feestpartij van de Partij centrale feestpartij centraal Party Center onderhouden strategisch en nauwkeurig oordeel, zorgvuldig gepland, beslissend actie ondernemen, eenheid leidt de all-in-party mensen van de hele partij om harde inspanningen te betalen, hebben een tevredenheid over de mensen, de aandacht van de wereld, de aandacht van de geschiedenis. In het grote hoofdstuk is elke noot luid.

Het is de uitvoering van vele representatieve leden, en ik weet niet hoe ik een langverwachte kracht en strijd moet maken.

  De nationale twee sessies zijn niet alleen de twee sessies die de leden vertegenwoordigen, maar ook de twee sessies van 14 miljard mensen. Pak de epidemische normalisatiepreventie en -controle vast, onwimend verdiepen hervorming, gestage economische basisschijf … Representatief voorstel voor de commissie, is zowel gerelateerd aan de ontwikkeling van het land en het specifieke leven van gewone mensen. In deze context is het gegarandeerd dat het voorstel "Landing" precies goed is, en de mensen thuis zijn. De Executive Meeting wees erop dat vorig jaar, in het licht van de toename van het aantal voorstellen, het tekort aan de tijd kort is, de Raad van de Staat overwint de invloed van de epidemische effecten, innovatie en verbetering werkmechanisme, sprong het hoofd van de Het Congres van National People, 8108, nationale 4,115 exemplaren van het CPPPCC, goedkeuring van% en% van het totale aantal voorstellen.

De twee sessies zijn de belangrijke dragers van China’s Guangna, die het volk van de mensen samenbrengen, en observeert ook het raam van het Chinese politieke democratische leven, en het representatieve comité komt uit de nationale veldslagen.

Daarom is het ook de sleutel tot de uitvoering van de aanbevelingen van de aanbevelingen.

  Voor die van het land is er een getal in je hart. Sinds 2021 kwam mijn land binnen de periode "14e vijfjaren". Dit is de eerste vijf jaar van de nieuwe reis om in de afgelopen vijf jaar een uitgebreide constructie van socialistische modernisering op te bouwen. Open een nieuwe reis, die de cohesie van honderden miljoenen mensen nodig heeft en de belangrijke betekenis van de nationale twee sessies die in het nieuwe jaar worden gehouden, is het al vanzelfsprekend.

  Op het kritieke moment van "tijd" en "potentieel" is de verantwoordelijkheid van de vertegenwoordiger van het Comité een belangrijk voorstel en het voorstel voorstel is het belangrijke krachtpunt van de regering om contact op te nemen met de massa’s en het ontwikkelingsproces van economisch contact op te nemen en sociale ontwikkeling.

De uitvoerende bijeenkomst wees erop dat de nationale twee sessies van dit jaar worden ingezet rond de 19e nationale plenaire vergadering van het 19e nationale comité van de Communistische Partij van China, en het voorstel om naar de vertegenwoordiger van het Comité te luisteren, en het voorstelvoorstel als De belangrijke inhoud van de overheidswerk, integratie in de besluitvorming en beleidsmaatregelen van de overheid worden ge?mplementeerd, waardoor uitgebreide constructie van socialistische moderne landen om een ??bureau te openen, een goede stap te maken. De Avenue is vereenvoudigd en alle uitgangspunten en de voetafdrukken zijn bij het oplossen van het probleem. We kunnen een betere toekomst opzetten. Geef bijeenkomst, transformeert de echte brandwonden in harde trucs. Van het veld naar de productieworkshop, van het onderzoek om de stem van het volk te verzamelen, kan het voorstel van het representatieve lid het stijging van het tijdperk voelen en zal het hardstige geluid op de twee sessies zijn. Om een ??antwoord te geven op de mensen die tevreden zijn met de massa, moeten ze handelen en oefenen. De Executive Meeting wees erop dat "SEIRSTY een goede baan doen bij het luisteren naar en het verzamelen van observaties tijdens de nationale twee sessies" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" De kwaliteit van aanbevelingen "" "Verdichte verantwoordelijkheid, oprichting van boekhoudkundige, duidelijke tijdslimiet, tijdige voltooiing", ",", moet het nationale kantoor de co?rdinatie en begeleiding van het gebruik van het werk versterken. " Elke ontwikkeling van blauwdrukken, alleen specifieke implementatie kan worden gerealiseerd; elk beleidsinitiatief is alleen waar om de mensen ten goede te komen. In het proces van het verwerken van de congresvertegenwoordigers van het nationale volk en het proces van het nationale comité van de CPPCC, zullen de mensen getuige zijn van de missie om aan de nieuwe reis te beginnen.

(Xie Weifeng).