[Party History Learning Education] Interesse E-commerce Nieuwe Trend, Verlichting Verkoop Nieuwe Toekomst – Guangxi Mai Yue Culture Media Co., Ltd. "In de National Business" Series Lezing

[Party History Learning Education] Interesse E-commerce Nieuwe Trend, Verlichting Verkoop Nieuwe Toekomst – Guangxi Mai Yue Culture Media Co., Ltd. "In de National Business" Series Lezing

Om te leren de geest van de zesde plenaire vergadering van het 19e Centraal Comité van de Communistische Partij van China te implementeren, bevordert u het onderwijs van de partijgeschiedenis en het onderwijs en loopt u diep, gecombineerd met de belangrijkste punten van onze school-werk en studieonderwijs , Oefen: "Ik ben leraren en studenten doen praktische zaken" Oefenactiviteiten, op 7 december, de school nodigde de leraar leraar van de leraar Guangxi Mai Yue Culture Media Co., Ltd. om een ??speciale lezing op de werkplek van de nieuwe tendens van de werkplek van de nieuwe neiging van te maken interesse e-commerce en verkoop in de nieuwe toekomst ". Leraren in Mayi deelden de preparaten voor live-uitzendingen en de focus van het anker, en de voltooiing van het einde van het einde van het anker, en introduceerden de 11 soorten gewoonten van uitstekende ankers en 9 logica. De live-uitzendingen hebben gepromoveerd De 5 details van de transactie en de fans krijgen 8 vaardigheden om te behouden. " Ze begon vanuit de huidige praktische hotspot, gecombineerd met de moeilijkheden in de ankerriem, theoretische uitleg in combinatie met de aanwezigheid van de zaak, die de nieuwe ecologie van de stroom heette, in het algemeen.

In het oog op een goede baan in live-uitzending, is de primaire taak om gebruikers te verkrijgen, gevolgd door verpakkingen, samenwerking, samenwerkingspromotie, het opzetten van een anker- en gebruikersvertrouwen, bouwen een live-sfeer, terwijl u goede rekeningen kiest.

Op dit moment is Live Band steeds meer studiejobselectie geworden, hoe effectiever, vollediger gebruik te maken van de functie van korte videoplatforms om marketingdoeleinden te bereiken, beter in te grijpen in de mogelijkheid onder korte videowind, waardoor studenten we ook meer doen diepgaande inspiratie en denken. De speciale lezing heeft onze leraren en studenten toegestaan ??om de nieuwe e-commerce retail-modellen in het internet-tijdperk volledig te begrijpen, en het gebruik van de tijd, de studenten die de tijden hebben, worden gekenmerkt door de tijd, en de student is blij om uit te voeren Onderwijs- en servicewerkzaamheden en de live-uitzending van verschillende platforms combineert moderne commerci?le bedieningsmodus. Door middel van leeractiviteiten Exchange bedrijfskennis, delen live-ervaring, verbeter beroepsvaardigheden, en focus op een sterke sfeer van "excitatie leren, innovatie leren, levenslang leren ".