[Focus op de twee sessies – lid van de Commissie] Zhao Jie, de provinciale politieke consultatieconferentie: de sleutel tot het ontwikkelen van medicijnen is in de basis

[Focus op de twee sessies – lid van de Commissie] Zhao Jie, de provinciale politieke consultatieconferentie: de sleutel tot het ontwikkelen van medicijnen is in de basis

Door jarenlang klinische praktijk en uitgebreid onderzoek, realiseer ik me diep dat het traditionele Chinese geneeskunde alleen een rol moet spelen bij het dienen van de gezondheid van de massa’s, en de vraag naar de ontwikkeling van de massa’s is de kernprobleem van de traditionele Chinese geneeskunde.

De werkrapporten van de overheid zijn ingediend, blijven de medische hervorming verdiepen, bevorderen van de drie-medische koppeling, verdiepen de integratie van medische en gezondheidsintroductie van de provincie en versnellen de constructie van traditionele Chinese geneeskunde. Dit is "de tijd om te bewegen, langdurig beleid" is een effectief initiatief om de zorgen en warme mensen van het volk op te lossen.

De ge?ntegreerde hervorming van de County en Township Medical and Health Institutions is de naleving van mijn land aan het People-Oriented Concept, het verdiepen van belangrijke beslissingen van de Hervorming van Medical and Health System, streeft naar een multi-level, multi-categorie, multi-categorie , Multi-Categorie Medisch en Gezondheidsorganisatie Integratiebeheer Nieuwe Patroon en Grade Diagnose en Behandeling Nieuwe Order, Big Health Health, Big Health Concept, het aanbieden van de massa’s aan de allround, full life Cycle Health Services, en uitgebreid de gezondheid van mensen.

In de afgelopen drie jaar organiseerde ik het team om naar Jinzhong te gaan, Lu Liang, Linyi, Yuncheng, Zhangzhou, Datong, enz. De binaire structuur, het bevorderen van de voordelen van superieure medische hulpbronnen, verbetert de grassroots medische ge?ntegreerde servicemogelijkheden, verbetert de introductie van Grassroots’s Medische ervaring en het verkrijgen van, en de promotie van traditionele Chinese geneeskunde op het niveau van de grassroots, de ontwikkeling van grassroots medische instellingen in vitaliteit. Op het niveau van de grassroots hebben de mensen een enorme vraag naar de Chinese geneeskunde.

Vanwege de beperkingen van verschillende factoren worden grassroots Medical Institutions nog steeds geconfronteerd met problemen zoals een gebrek aan traditionele Chinese geneeskundetalenten. In dit verband kunnen het provinciale jerflookcomité en de traditionele Chinese geneeskunde-administratie speciale begeleidingsprogramma’s introduceren om de Grassroots Medical Group te helpen de toewijzing van traditionele bronnen in Chinese en westerse geneeskunde te optimaliseren en de revitalisering van de Revitalis van Grassroots Chinese geneeskunde te bevorderen.

Alle regeringen van Grassroots, de afdeling WEIJIAN leidt een systeem, financieringsgarantie en verbetering van de verklarende rechten in de Grassroots Medical Group om personeel, hulpbronnen toewijzing, aankoop van apparatuur, talentintroductie te organiseren. "Hit" Strong Needle ". Het is noodzakelijk om het medische integratie-systeem van de Grassroots County en Township te maken, gebaseerd op het County Chinese Medicine Hospital als de kern, gevestigd en geluid van de top-down "County – Township – Village" Health Center TCM Medical System. County Chinese Medicine Hospital moet aannemen dat Grassroots Chinese geneeskunde voortdurend onderwijs en trainingstaken voortzetten, experts introduceren uit de provinciale en gemeentelijke Chinese geneeskunde ziekenhuizen, regelmatig professionele technische training van provincie Grassroots Chinese geneeskunde personeel, cultiveren de grassroots "kleine Chinese geneeskunde" die kan blijven , en serieus zal resultaten Hui en lokale mensen hervormen.

(Editor: Zhang Tingting, Zhao Fang) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.