[Tibet Air] Tibet Airlines "Green Flight" Service Proef Operatie

[Tibet Air] Tibet Airlines "Green Flight" Service Proef Operatie

  "Green Flight" Service Proef Running Flight Unit.

De foto wordt geleverd door Tibet Airlines en Tibet Air is actief beoefend "Groenwater Qingshan is het ontwikkelingsconcept van Jinshan Yinshan, Ice Snowland is ook Jinshan Yinshan", serieus uitvoeren van milieu-maatschappelijke verantwoordelijkheid, gecombineerd met zijn daadwerkelijke lancering van "groene vlucht" Service, en enorm Trefocacy Sky Carbon Footprint, focus op het bouwen van een nieuwe ervaring van reizen in de lucht.

Aan de vooravond van het Spring Festival, ervaar 183 passagiers Tibet Airlines "No Plastic Green Travel" -activiteit in TV9822-vluchten. Dit evenement is gebaseerd op "Machine No Plastic, Green Travel" als het thema. Op de dag, de bagagerekken op de dag, "promoten van kunststoffen kunnen worden afgebroken, advocaat nieuwe idee?n" "beperkte schimmel, voor de snelheid van de aarde "" Green Mountain Blue Sky, het cre?ren van een goede mensen en andere promotie-slogans.

De stewardess wordt vervangen door enkele van de vervangende items die zijn vervangen door de passagiersweergavemachine, zoals sanitair rolpapier, het afvegen van papier, roer de balk, enz., Zodat elke passagier het persoonsvrij personeel en beoefenaars van de persoon is geworden deze gratis plastic activiteit.

Bij de vlucht hebben de cabine stewardess en de passagier een vriendelijke interactie, met leuke, milieuvriendelijke kennis en pleiten voor een nieuw concept van milieubescherming.

Passagiers hebben gezegd dat ze moeite moeten worstelen om milieuburgers te maken om hun eigen kracht te wijden om de Sky Carbon Footprint te elimineren. In de afgelopen jaren heeft de burgerluchtvaart groot belang gehecht aan de civiele luchtvaart Green Development Work. Vanaf januari dit jaar probeerde Tibet Airlines "Green Flight" -service in meerdere sets van vluchten uit te voeren. De participatie van de passagier is beter en de implementatiehaak is hoog . Tibet Airlines "Green Travel" -service, vanaf servies, verpakking, levering, enz. Alternatief zijn vervangen door CPLA (polylactische zuurhars).

Tegelijkertijd zal door verschillende vormen van speciale activiteiten, de "No Plastic Flight" -plan blijven bevorderen, het bewustwording van de passagiers bewustwording van passagiers, cultiveren en de openbare ontwikkeling van de luchtvaartgroene milieu. (Editor: Dan Zhuo, Wu Yuren) Delen Laat meer mensen zien.