[Honderden momenten zei honderd jaar] 1942 "Na straf, hij naar behandeling van mensen"

[Honderden momenten zei honderd jaar] 1942 "Na straf, hij naar behandeling van mensen"

  Na de Zunyi Conferentie, heeft de route van de partij begonnen met de juiste baan van het marxisme, maar het subjectivisme van ernstige gevaren die ernstig schadelijk zijn geweest voor de partij, en het dogmatisme is nog niet opgeruimd.

  In mei 1941, Mao Zedong maakte een verslag van "onze lering te transformeren" in Yan’an Senior Cadre Conference.

Van september tot en met oktober het Centraal Politiek Bureau hield een uitbreiding vergadering (vergadering van september), senior kaderleden van de partij begon te studeren en onderzoek doen naar de geschiedenis van de partij, vatte historische ervaring van de partij, om onderscheid te maken tussen de politieke route is niet duidelijk, bereiken basic uniform begrip, Bereid je voor op universele wind de gehele partij. De Chinese People’s Anti – Japanse militaire en politieke University is het leren van de wind.

Afbeelding van Xinhua News Agency In februari 1942 Mao Zedong achtereenvolgens maakte een "rectificatie van de partij stijl" en "oppositiepartij acht aandelen".

De wind beweging wordt op grote schaal gelanceerd in de hele partij. De algemene inhoud van de hele partij is tegen het subjectivisme, sekte, partij en acht aandelen aan het marxisme stijl vast te stellen, het basisprincipe is "na straf, behandeling van de ziekte."

  Againing subjectivisme aan de studie stijl te verhelpen is de belangrijkste taak in de wind. Om subjectivisme te overwinnen, moet je behandelen marxisme met wetenschappelijke houding, voor de voortgang van de theorie en de werkelijke marxistische leerstijl, alles begint van de werkelijkheid, op zoek naar waarheid van de feiten.

Onder hen, verkennend onderzoek is een onmisbare tussenschakel die theorie en praktijk worden gecombineerd.

Tegengestelde sekten te corrigeren de partij stijl, tegen de acht aandelen van de partij in de wind, en de belangrijke taak van de hele wind recht te zetten. De hele stijl is om zorgvuldig te lezen het hele document wind, contact individuele denken, werken, geschiedenis en een eigen regionale afdeling voor inspectie, het uitvoeren van kritiek en zelfkritiek, verduidelijken de verkeerde milieu, natuur en redenen, en geleidelijk aan ideologische inzicht te verkrijgen . Consistent, de richting van de inspanningen.

Bij het uitvoeren van kritiek en zelfkritiek, speciale aandacht voor zelfkritiek. Mao Zedong benadrukte dat de behandeling van de behandeling van mensen is voorzichtig, noch een verward, en kameraden niet schaden.

De soldaten zijn studeren in de hele wind. het beeld van de New China was in de wind, en de partij Centraal Comite gehouden Yan’an Literatuur Symposium mei 1942. Mao Zedong benadrukte in zijn toespraak: "Waarom de problemen van mensen zijn een fundamentele kwestie, principes.

"Onze literaire kunst is voor de mensen, de eerste is voor de arbeiders en de boeren."

Onder leiding van Mao Zedong Yan’an Letteren en Kunst Symposium, de literatuur en kunst werknemers met spoed naar de frontlinie van de anti-oorlogsbeweging, diepte in het landschap, de troepen, de fabriek, belicht de massa’s, ervaren het leven, en cre?erde "witte haren meisje" "broeders en zusters" Een groot aantal uitstekende werken die het echte leven van de mensen te weerspiegelen. Onder hen, "White Hair" is het eerste nieuwe opera van de Chinese kunstenaars die de kunstenaars van Yan’an Lu Xun verzamelen, het openbaren van de "oude maatschappij te dwingen mensen te worden ‘ghost" door middel van echte en de legendarische verhalen. Het thema van deze bijzondere tijden van ‘ghost’ wordt".

De stagiair van Lu Xun Art College bespreekt de wind.

Op basis van de ervaring van de Xinhua News Agency, was de zesde zevende plenaire vergadering van Uitbreiding van de Partij van de partij, die in april 1944 tot april 1944. Het principe van de plenaire vergadering van de "resolutie over diverse historische problemen".

Omdat de "resolutie", sinds de oprichting van de partij, met name de zesde sessies geschiedenis van de eerste partij en de fundamentele ervaring voor de Zunyi Conferentie, die de "links" misverstand in de politiek, militair, organisatorische, en denken uiteenzet. Ernstige schade , zeer gewaardeerd basisprincipes Mao Zedong aan de uitstekende bijdrage aan de Chinese revolutionaire problemen op te lossen, bevestigde het belang van de oprichting van Mao Zedong’s leiderschap in de hele partij, zodat de hele partij, met name senior kaderleden van de partij, het fundamentele probleem van de democratische revolutie in China Understanding de consistentie van het marxisme-leninisme.

Op dit punt, de wind is voorbij.

  De wind beweging is een diepe marxistische ideologische onderwijs beweging. Door de hele wind beweging, heeft het de nieuwe eenheid en de eenheid onder leiding van Kameraad Mao Zedong als de kern. Overwinning behaalde, legde een belangrijke ideologische en politieke basis.

Totaal plan: Zhou Hongjun Supervisiesysteem: Zhu Yonglei een Zaixiang Planning: 子 王 文 文 案: Wang Ying’s Wen Rui (Intern) Design: Fan Shancheng Yuaneuan Referentie: "De geschiedenis van de Communistische Partij van China" Historische Outlet "Bron: Xinhua Nieuws Nieuws Nieuws China News Center "[klik op de volgende afbeelding om meer eerdere beoordeling in te voeren].