Zorgen voor een betrouwbare garantie voor de gezondheid van mensen (het nieuwe bureau voor stal

Zorgen voor een betrouwbare garantie voor de gezondheid van mensen (het nieuwe bureau voor stal

  Algemene secretaresse Xi Jinping benadrukte: "Om de hervorming van medisch en gezondheidssysteem te blijven verdraaien, balanceren van medische hulpbronnen van kwaliteit, verbetering van de voorwaarden voor grassroots, die betrouwbare beveiliging biedt voor de gezondheid van mensen.

"In de periode" 14e vijfjaren ", houdt mijn land aan het publieke welzijn van de medische en gezondheid en gezondheid van hoge kwaliteit, versnelt hoogwaardige medische hulpbronnenuitbreiding en regionale balanslay-out, zodat de brede massa’s van de mensen relatief eerlijk hebben, Systeem continu preventie, behandeling, rehabilitatie en gezondheidsbevordering op gezondheidsdiensten.

  - Zet 4,000 inwoners in de County Medical Community, en de provincie kan ernstige ziekte genezen.

  Het Tianchangfang Town Health Center maakt deel uit van de tweede medische gemeenschap in Anji County, provincie Zhejiang, leidde het ziekenhuis voor het Chinese geneeskunde van Anji County. Na de oprichting van de medische aangelegenheden, heeft het Chinese geneeskundeziekenhuis Anji County de gezondheid van de TIANIPING-stad in termen van mankracht en materiaal krachtig ondersteund en verbetert effectief de servicemogelijkheden van de gezondheid van de stad, en de behandelingseenheid van de borstpijn is een van hen.

Jiang Zhen, vice-president van Tiancaiping Town Health Center, zei dat de nieuw gevormde borstpijnbehandelingseenheid, met gestandaardiseerde behandelings- en inspectiemiddelen, en met het County Chinese geneeskundeziekenhuis, enorm verbetert de borstpijnbehandeling. In 2019 lanceerde de nationale gezondheids- en gezondheidscomité een pilot van strakke County County Medical Community Construction, die 754 provincies in Shanxi, Zhejiang en andere provincies voor piloottes te identificeren. In de afgelopen twee jaar is het pilotgebied gebaseerd op "Qiang County, Qiang Grass-niveau", waardoor de hervorming wordt verdiept op het gebied van medisch managementsysteem, bedieningsmechanisme, servicemodel, enz., En heeft een positieve vooruitgang en resultaten behaald. Op basis van de nationale pilot wordt de bouw van medische drogers ook gelanceerd.

Tot nu toe zijn er meer dan 4.000 provincies in het land.

NIE CHUNLEI, de directeur van de National Health and Health Comité Grassroots Gezondheid en Gezondheid, zeiden dat de constructie van County Medical Community’s de algehele medische servicecapaciteit van provincies verbeterde, en de medische diensten van de grassroots-massa kunnen hun significante toename en de Medische belasting wordt verminderd. – Meer dan 1600 internetziekenhuizen, kunnen ook experts thuis zien. In september 2021 kwam de oude strikte strikheid van Jixi City, de provincie Heilongjiang, naar het ziekenhuis voor nier, het eerste ziekenhuis van Peking University, Zhou Ford Doctor. Na de diagnose keerde ik terug naar mijn geboortestad en de oude toestand was verbeterd.

Sindsdien, nadat het lokale ziekenhuis wordt gecontroleerd, worden de resultaten geüpload door de mobiele telefoon. Online, vraag het Zhou Ford naar Re-consult, bespaart tijd en verkeerskosten van Peking. In april 2018 wordt "de meningen over het bevorderen van de ontwikkeling van internet + medische gezondheid" vrijgegeven, het National Health- en Health Comité wordt afgedrukt vanuit een reeks ondersteunende documenten, van Service Connotation, Access, Professional Rules, Supervision en Management, Enz. om internetdiagnose te standaardiseren, internetziekenhuizen, ontwikkeling van telegeneeskunde.

In de afgelopen drie jaar heeft de medische ontwikkeling van mijn land snel ontwikkeld.

Volgens gegevens van het ministerie van Volksgezondheid en Gezondheid zijn er meer dan 1600 internetziekenhuizen, meer dan 7.700 ziekenhuizen op het tweede niveau bieden online diensten en de online-afspraak met 3 niveaus is meer dan 50%.

  - Directe afwikkeling van medische verzekering is bijna 14 miljoen, en de last wordt verminderd. "De bezorgkosten rechtstreeks vergoeden, ik had het echt niet verwacht!" Mevrouw Wu is vol met directe afwikkelingsbeleid voor verschillende medische verzekering.

In augustus 2021 maakte Mevrouw Wu, Dalian, Liaoning, een longtumor resectiechirurgie in Peking Chaoyang Hospital, Capital Medical University, met in totaal meer dan 60.000 yuan, en de vergoeding van de medische verzekeringen bijna 50.000 yuan.

Mevrouw Wu herinnerde eraan dat Mevrouw Wu Dalian Municipal Medical Insurance Bureau, de directe nederzetting van verschillende medische verzekering heeft genoemd. Bij ontladen van het Zhang Chaoyang-ziekenhuis in Beijing werden ze direct vergoed.

  Bevordering van elementaire medische verzekering cross-provinciale medische kosten Directe afwikkeling, is een uitgebreid medisch verzekeringssysteem, het oplossen van belangrijke hervormingsinitiatieven in de verwachtingen van de massa.

In 2021, het Medical Insurance Bureau, het ministerie van Financi?n, enz., Het Ministerie van Financi?n, enz.

Vanaf 202, 31 provincies (autonome regio’s, gemeenten) en alle algemene polikliniekosten van alle co?rdinaties van de productie van Xinjiang en bouwkorps Cross-Provincie directe nederzetting; ten minste één van elke provincie heeft ten minste één CO -ordinatie Langzame ziekteverwolking kostenkorting Cross-Provincial Direct Settlip Pilot.

Gegevens tonen aan dat in 2021 de nationale ziekenhuisomkundingskosten cross-provinciale directe nederzetting kost en de nationale poliklinische kosten cross-provinciale directe nederzetting van 10.000. Vervolgens zullen de relevante afdelingen het werk stevig bevorderen en ervoor zorgen dat de medische uitgaven die rechtstreeks in de provincie zijn geregeld, handiger en effici?nter is. Begin december 202 kondigde het National Medical Insurance Bureau de resultaten aan van de National Medical Insury Drug Catalog, in totaal 74 medicijnen toegevoegd aan de map, die de 67 exclusieve medicijnen en 7 niet-exclusieve medicijnen rechtstreeks rechtstreeks overgedragen, De gemiddelde prijsverlaging van exclusieve medicijnen bij succesvolle onderhandelingen wordt verder verminderd. Volledig bevordering van de constructie van gezond China, met de plechtige toewijding van de partij aan de mensen, impliciet in het doel van het goede leven van de mensen als gevolg van altijd onwankelbaar. Ik kijk uit naar de toekomst, het gezondheidsgewoonzijn van de mensen zal beter bewaakt worden, en de Chinese droom van de Chinese natie krijgt krachtiger "gezondheid". (Editor: Li Qiangqiang, Zhang Hua Wei) Delen meer mensen zien.