[Nationaal netwerk Tibet Electric Power] "De eerste klasse van de wereld" met een "wereld" in de zee wordt gebruikt in een groot netwerk elektriciteit

[Nationaal netwerk Tibet Electric Power] "De eerste klasse van de wereld" met een "wereld" in de zee wordt gebruikt in een groot netwerk elektriciteit

  "Succesvolle levering, alles is normaal!" Op 20 november, met de 35 kV-beveiligingslijn, was het succesvol, en de Tibet, Tang Dynasty, Tang-dynastie, Tang-dynastie, Tang-dynastie, is formeel geaccepteerd en veiliger en betrouwbaarder. Nationaal Big Power Grid.

  Het is duidelijk dat "de eerste klasse van de wereld" de bovenkant van de Qinghai-Tibet Highway 109 is, is de hoogste in Shanghai, de hoogste kou, de omgeving is slecht, de jaarlijkse gemiddelde temperatuur is onder 15 ° C, de temperatuur Bereikt minus 40 ° C, lucht Het zuurstofgehalte is slechts 40% van het zeeniveau en de wind van 8 niveaus wordt gedurende 80 dagen per jaar afgeschraapt. Sinds de jaren 1950 zijn verschillende generaties werknemers altijd de Tang Gu Lizhan-mond op een hoogte van 5231 meter bewaakt om de veiligheid en soepelheid van de hoogste delen van de Qinghai-Tibet-snelweg te garanderen. Volgens "The First Class Of World", Yong Munjie, heeft de Tutan 44 mensen om arbeiders te houden, en 7 grote machines zijn uitgerust met grootschalige onderhoudsapparatuur die is uitgerust met de meeste Tibet.

Vanwege het verblijf van de buurt van de stad en dorpen en het overschrijden van de stroomvoorziening in het verleden, zijn de prestaties en onderhoudskosten van stroomopwekking hoog en de stroom wordt losgekoppeld, de elektriciteit is moeilijk te beschermen, en ik hoop dat het gebruik van de grote netwerk elektriciteit is een trustee geworden. Het Partijcommissie van het Nationaal Netwerk Tibet Electric Power Co., Ltd. hecht veel belang aan de "The First Class" van de wereld. Na het kennen van de situatie, het nationale netwerk Tibet Elektriciteit snel gemobiliseerd, co?rdineert de timing van de timing van de constructie van het elektriciteitsnet en Resource-toewijzing, besloot om 1 10 Qianlov-voedingsleiding in te stellen, het probleem van het beroepsleven in het werk van het werk op te lossen en transformeer effectief de resultaten van het feestgeschiedenisonderwijs in de massa’s, en verbetert voortdurend de gevoelens van het volk, geluk en gevoel van veiligheid.

De lange winter nadert, waarmee de enthousiaste vraag naar de TD-werknemers wordt geconfronteerd, de lokale voedingseenheid – NaHA-voedingsbedrijf is geselecteerd voor de droogkracht en de technische backbone in het ijs en de sneeuw, en de projectpromotie zal verschillende keren worden gehouden, en Het Emergency Distribution-project is gerelateerd. Materialen, laatste 2 maanden met succes voltooiden de bouwtaken van engineeringconstructie. In de bouw van het project is het eigenlijk in de daadwerkelijke situatie van bevroren bodem, en het werk van de winterconstructie is moeilijk. De projectafdeling van de eigenaren versterken de communicatie, meer dan 20 dagen na de vechtdag en ‘s nachts Koude en lage temperatuuromgeving en het wilde beest fluiten 8 Het weer wordt van tevoren voltooid en de 128-base pool is voltooid en de verdeling van 13 ton ijzerbevestiging, waardoor de acceptatievoorwaarden op 12 november en won waardevolle tijd voor het project. "Om te zeggen dat het moeilijk is, is het echt bitter, maar dit is ons werk, en het is ook mogelijk. En de wegheldenverhouding, en de Guardian die boven is, wat we eten, de projectmanager de medewerkers van Naguang Power van Naguang, wat we eten Supply Company zei dat vanwege de bouwplaats ongeveer 70 kilometer van het dichtstbijzijnde provincie is, de projectafdeling redelijk is geco?rdineerd in het bouwproces en de constructie van meer dan 20 bouwvakkers worden aangepast van andere projecten, en koopt een groot aantal van verlichting. Uitrusting en beschermende artikelen, mosterd- en bubbelzakken.

  "Werk in de ‘Life Zone’, het lichaam is erg vatbaar voor rekening in de extreem koude bouwomgeving, maar om de werknemers te gebruiken om het te gebruiken met de krachtige elektriciteit, kan het ook de passieve voertuigveiligheid en moeilijk maken Werk, het is het ook de moeite waard. "Guolin, de richtlijn Cadre van NAQI Power Supply Company, zei. In de vroege ochtend keek de koude wind naar de Film Fire Fire in de "World’s First Class" -ruimte, de Squad Leader Yongfu Jijie sloeg de hand van de bouwpersoneel en dacht erover na, maar zei een woord. Kan niet uitkomen , alleen de vreugdevolle glimlach die vol is met gerimpeld gezicht. (Editor: Dan Zhuo, Wu Yuren) Delen Laat meer mensen zien.