[Media Library Class] Amerikanen verhuizen naar West – verhuizen ook naar de stad

[Media Library Class] Amerikanen verhuizen naar West – verhuizen ook naar de stad

6 december meldde AmericansAreMovingWestButAlsoTowardCities Amerikanen naar het westen om de stad te bewegen PhilipBump Philip Bump Every10years, theCen, afewmonthslater, itreleasesaparticularlyinterestinglittlebitoftrivia: wherethecenterofthecountry, therewerenostateswestoftheMississippi ,, butthelargestcitywasNewYork (asitalwayshasbeen) .Sothemidpointofthecountrysentirepopulationin1790wascalculatedassi, sodidthecountrycentersincethecountry, therehasn, thereent,? ThemovementDimeTimeHasBeTowards Inillinois ,, IT ,,,, decadebydecade, PopulationCentersShiftTowardsInstatesWhiftToWardsInstatesWhatthere, IpointedoutThattate, IpointedbackNorth, EcadewasJustoutTRUGEORLANDO :. THEVILLAGES ,,,, TheCenterPo, echterObviousitmightbe :. PeopleShaveBeenMovingTowardDensity Census elke 10 jaar, de Verenigde Staten zullen een nationaal aantal bevolkingscellen uitvoeren. Een paar maanden later zal het een bijzonder interessant klein detail publiceren: waar kan ik het bevolkingscentrum van het land vinden. Reference News Network 6 december meldde AmericansAreMovingWestButAlsoTowardCities Amerikanen naar het westen om de stad te bewegen PhilipBump Philip Bump Every10years, theCen, afewmonthslater, itreleasesaparticularlyinterestinglittlebitoftrivia: wherethecenterofthecountry, therewerenostateswestoftheMississippi ,, butthelargestcitywasNewYork (asitalwayshasbeen) .Sothemidpointofthecountrysentirepopulationin1790wascalculatedassi, sodidthecountrycentersincethecountry, therehasn, thereent? ThemovementDimeTimeHasBeTowards Inillinois ,, IT ,,,, decadebydecade, PopulationCentersShiftTowardsInstatesWhiftToWardsInstatesWhatthere, IpointedoutThattate, IpointedbackNorth, EcadewasJustoutTRUGEORLANDO :. THEVILLAGES ,,,, TheCenterPo, echterObviousitmightbe :. PeopleShaveBeenMovingTowardDensity Census elke 10 jaar, de Verenigde Staten zullen een nationaal aantal bevolkingscellen uitvoeren.

Een paar maanden later zal het een bijzonder interessant klein detail publiceren: waar kan ik het bevolkingscentrum van het land vinden. Denk erover na, 1780, er is geen staat in het westen van Mississippi, dus iedereen woont op plaatsen in de buurt van de oostkust.

De meest bevolkte staat is Virginia, maar de grootste stad is New York (het is altijd geweest). Daarom ligt het centrale punt van alle populaties in de Verenigde Staten in 1790 in het noordoosten van Virginia in de oostelijke zee van Chesapeake Bay. Naarmate de staat zich uitbreidt naar het Westen, beweegt het bevolkingscentrum van het land ook naar het westen. Hierdoor is het nieuwe gemiddelde bevolkingscentrum aangekondigd op dinsdag in Zuid-Missouri. Het Census Bureau trekt een fijne kleine kaart die de veranderingen in het bevolkingscentrum toont sinds de oprichting van de Volksrepubliek. Sommige staten van de bevolking gaan niet in beweging, terwijl sommige staten heel veel bewegen.

Er verschijnt echter een modus. Als we de beweging vereenvoudigen van het initi?le bevolkingscentrum naar het nieuwste bevolkingscentrum, kan dit model duidelijker worden.

het zien? Deze beweging is geleidelijk aan de stad.

In Illinois blijft het bevolkingscentrum verhuizen naar Chicago. In Californi? verhuist het naar Los Angeles. In Nevada, verhuizen naar Las Vegas. Ga in New York naar New York City. In Washington, verhuizen naar Seattle. In Florida, verhuizen naar Miami. Dit komt vooral omdat de stedelijke bevolking niet in balans is. De Verenigde Staten zijn steeds meer verstedelijking, en de bevolking in plattelandsgebieden wordt vaak verminderd.

Daarom beweegt in de staat van het grote stadscentrum het bevolkingscentrum voor een decennium naar de stad.

De grafiek negeert een deel van deze beweging van deze beweging. Kijk naar Florida.

Ik heb eerder opgemerkt, het bevolkingscentrum van de staat verhuisde geleidelijk naar Miami. Maar in de afgelopen twee telling draaide het zich om om naar Orlando te gaan.

De Verenigde Staten hebben het snelstgroeiende metropolitaanse gebied in het afgelopen decennium ontwikkeld, bevindt zich in de buitenwijken van Orlando: de pensioengemeenschap in Samter County. Dit is een van de andere belangrijke ontdekking van de bevolkingscensus. De Amerikaanse bevolking veroudert, niet alleen letterlijk, en het is ook de case-berekening. Daarom neemt op plaatsen zoals dorpsgroepen toe, neemt de bevolking toe.

Deze veroudering versnelde ook de snelheid van het bevolkingscentrum naar West.

Over het algemeen is het centrale punt van de Amerikaanse bevolking een punt in landelijke gebieden in het centrum van Midden-Suri. De situatie in de staat is echter anders, ongeacht hoe duidelijk dit: mensen zijn in de richting van de bevolking. (Wang Lei vertaald uit de website van de VS "Washington Post" op 20 november).