[New Year’s Grassroots] Het hart is in de bouwplaats

[New Year’s Grassroots] Het hart is in de bouwplaats

Op 9 februari werd de hoofdboog van de GUH-haarbrug in de snelle snelweg gerealiseerd. Het netwerk van mensen Zhang Jun nam het nieuwe jaar. In het verleden was Yang Yingjie teruggekeerd naar Jiangsu Home. Dit jaar is het een speciale dag. Het is zo groot. De eerste keer dat ik buiten het nieuwe jaar ben geweest. Een reüniejaar.

In reactie op de oproep besprak ik het echter ook met mijn familie vanwege de tijd van de epidemie, ik ben met mijn huis besproken, en ik zal een jaar in de bouwplaats en de arbeiders verblijven. Het is ook erg zinvol.

"Anhui Guzhu Expressway is een van de drie belangrijkste projecten van" County Tong Expressway "in de provincie Anhui. Het maakt ook deel uit van de snelweg ‘Xuzhou-Guzhen-蚌埠’ in de provincie Anhui. Het bevindt zich op het grondgebied.

Het project North is onbeduidend voor het stadsstadje Shihu Township, aan de overkant van de rivier de Water, ten zuiden van Huai Shangzhuang Hongjun Hub, oppakken van de Ninglu Expressway, de weg zit vol kilometers. De constructie van Guzhen Expressway eindigt de geschiedenis van de snelweg, de betekenis is verreikend.