[Qinghai-Tibet Railway Company] Qinghai-Tibet Railway Lhasa Car Service Sectie Multi-Treasures Spring Festival

[Qinghai-Tibet Railway Company] Qinghai-Tibet Railway Lhasa Car Service Sectie Multi-Treasures Spring Festival

  Om goed werk te doen in het passagiersvervoer tijdens het Spring Festival, verbetert u de kwaliteit van passagiersvervoerdiensten en streeft ernaar het transport en inkomen te vergroten en een goed werk te doen in de preventie en controle van de epidemie, de veiligheid van Het Spring Festival, onlangs, de Qinghai-Tibet Railway Corporation Lhasa Depot Tissue, Shigatse, Ano en andere stations richtte de overeenkomstige organisatie vast, duidelijke personeel, verantwoordelijkheden en werkvereisten, afgevoerd uit de plichtsvorm en zorgen elke dag dat kaders in de klus zijn , effectief de organisatie leiderschap, gladde informatiekanalen en accurate feedback in de tijd versterken, in het bijzonder versterking van personen voor passagiersvervoer, epidemische preventiemaatregelen, belangrijke posten en verslag op tijd in de tijd en versterken de bewerkingsorganisatie en de co?rdinatie-organisatie ter plaatse dat het werk van de lentefestival wordt besteld. Het LHASA-depot is gericht op de buis innerlijke en Lhasa, dat Luo Lhasa, Shigatse naar Lhasa, dat liedje aan Xining-richting, het veerfestival passagiersvervoer gestaag de praktische, continu verdieping van gemakservicemaatregelen, redelijk geregelde posities, versterkende mensen op en neer, versterken Werknemersbeheer De belangrijkste links worden gecontroleerd, optimaliseren passagiers om te openen en te verlaten, en doen een goede baan bij het invoeren en verlaten van de poortpoort, strikt de ingang implementeren en de gevaren van inspectie controleren. Preventie en controle. Goed gedaan in desinfectie en hygi?ne-werk, snel prompt "Draag een masker" en "Sweep the Dubbele Code", geef het volledige spel aan de servicedesk, jeugdvrijwilligers, combineer de daadwerkelijke situatie van de gastpassagiers, tijdig voor maskers, zuurstof, rolstoelen, brancards, noodapotheken, enz., en gerangschikt voor hun verantwoordelijke diensten, vooral om de belangrijkste passagiersdiensten te versterken. De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de passagiers- en ladingvracht- en vrachtvrachtafdelingen: "Spring Festival, het Spring Festival, het warme lentefestival, laat de passagiers een beter Spring Festival ervaren, streven naar het betalen van de lente-festivalservice aan actie, conscientious implementeert De "People’s Railway Aangezien de People" Service Tenet is het werkdoel dat we nastreven.

"Tegelijkertijd herinnert de spoorwegdienst eraan dat de passagiers het internet, de telefoon, de ticket aankoop, de toeristen die tijdens het Spring Festival, de toeristen die tijdens het Spring Festival, de toeristen die tijdens het Spring Festival hebben, de toeristen die tijdens het Spring Festival zijn Beste aanvraaginformatie Zorg ervoor dat u treinkaartjes soepel koopt.

Ten slotte moet ik iedereen eraan herinneren dat de nieuwe kroon van de nieuwe kroon nog steeds relatief serieus is. De griep is ook in het seizoen van de hoog-inkomen ingevoerd. Tijdens het Spring Festival moeten passagiers de route redelijkerwijs regelen, het onnodige reizen reduceren, en beschermen Maatregelen bij het reizen, neem de trein de hele manier om maskers te dragen, houd je handhygi?ne, gezondheid, veiligheid en gelukkig.

(Editor: TIEREN LUO, WU YUREN) Delen Laat meer mensen zien.